Обласний методичний семінар "Науково-педагогічний прект "Інтелект України": сутність та особливості впровадження"

08.12.2017   Administrator   Категорія: Новини

5 грудня на базі ТСЗОШ І ст. повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся методичний семінар "Науково-педагогічний прект "Інтелект України": сутність та особливості впровадження". До учасні у семінарі були запрошені заступники керівників ЗНЗ, які відповідають за впровадження проекту "Інтелект України" та ті, які планують впроваджувати його у практику роботи.
Методист ТОКІППО Ханзель Жанетта Іванівна ознайомила педагогів з особливостями навчально-виховного процесу у науково-педагогічному пректі "Інтелект України" в умовах реалізації Концепції Нової української школи. Про управлінський аспект реалізації навчально-виховного процесу у науково-педагогічному пректі "Інтелект України" говорила директор ТСЗОШ  І ст. повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов Поліщук Катерина Михайлівна. Заступник директора ТЗОШ І-ІІІ ст. №24 Шевченко Наталія Теодорівна доповіла про шляхи реалізації міжпредметних зв´язків на уроках у проектних класах. 
Шавлюк Людмила Зіновіївна та Фармега Оксана Богданівна провели показові уроки читання по підгрупах у 1-В класі на тему "Звук  [о], букви Оо. Звуки  [у], [йу], букви Юю. Українська народна казка "Летючий корабель". Лабовська Ліліана Ігорівна провеле відкритий урок з курсу "Людина і світ" у 2-І класі на тему "Астрономія - наука про небесні тіла". З цього ж предмету демонструвала проведення уроку Перчик Любов Орестівна на тему "Сезонні зміни в житті тварин". Всі уроки були обговорені та проаналізовані організаторами та учасниками семінару. 
На завершення семінару освітяни обмінювалися думками та ділилися досвідом власної роботи.